... کننده استفاده . می شود و با ظرفیت بالایی در کف کردن. سازگار و ملایم برای پوست و مو است.. در اکثر محصولات مراقبت شخصی از جمله. شامپو های سر،شامپو بدن،شوینده های صورت و به طور کلی در محصولات مراقبت ...
... می کند و در نتیجه باعث نرمی و لطافت پارچه و موی سر می شود.. این ماده به عنوان ماده اولیه در تولید محصولات مراقبت از پوست و مو همچون شامپو ها،نرم کننده های مو،رنگ های مو و نرم کننده های لباس مورد ...
سوربات پتاسیم به طور گسترده ای به عنوان نگهدارنده در غذا ها ،نوشیدنی ها و محصولات مراقبت شخصی استفاده می شود.. این ماده، نمکی بدون بو و بی مزه است که به طور سنتزی از اسید سوربیک و هیدروکسید پتاسیم ...
... مشابه رفتار سورفکتانت ها دارند یعنی هم در آب حل می شوند و هم در روغن.. دسیل گلوکوزاید معمولا در محصولات مراقب شخصی استفاده می شود. شامپو بچه، پاک کننده های صورت،شوینده های بدن و به طور کلی دسیل ...
... باعث استفاده وسیع از این ماده در تولید مواد آرایشی و بهداشتی شده است.. در واقع باعث افزایش طول عمر محصولات . آرایشی و بهداشتی می شود.. این ماده در تولید انواع گوناگونی از مواد . آرایشی و بهداشتی ...
... کف کننده استفاده . می شود و با ظرفیت بالایی در کف کردن،سازگار و ملایم برای پوست و مو است.. در اکثر محصولات مراقبت شخصی از جمله. شامپو سر،شامپو بدن،شوینده های صورت و به طور کلی محصولات مراقبت از ...
کربومر 940 با نام تجاری پلی آکریلیک اسید پودری سفید رنگ. و کرکی است.. کربومر در در محصولات آرایشی اغلب به عنوان ژل و مراقبت شخصی مورد استفاده قرار می گیرد از این رو به به نام کربوژل هم نیز نامیده ...
... و رقیق است که جذب پوست نمی شود و به سرعت تبخیر می شود. این خاصیت آنرا به یک ماده مفید در بسیاری از محصولات آرایشی با خشک شدن سریع مانند ضد تعریق ها و اسپری های مو تبدیل . می کند.. هنگامی که روی پوست ...
... غذایی با کاهش رشد کپک ها و مخمر ها استفاده می شود.. همچنین پتاسیم سوربات به عنوان نگهدارنده در محصولات آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار. می گیرد.. این ماده یک نگهدارنده ملایم است که با مهار ...
... به عنوان. گند زدا هم مورد استفاده قرار میگیرد.. این ماده در محصولاتی از جمله . شامپو ها،لوسیون ها،محصولات ضد آفتاب و ... نیز به منظور جلوگیری از خراب شدن و فاسد شدن پیش از تاریخ انقضا محصول مورد ...
... حل می شود اما در آب حل نمی شود.. پروپیل پارابن که بی بو،بی مزه و غیر حساس می باشد، ماده ای است که محصولات آرایشی و بهداشتی و غذایی اضافه می شود و آنها را به مدت طولانی تری نگهداری می کند.. پروپیل ...
... سدیم (EDTA 4NA). موجود می باشد. . ادتا در شامپو ها،مایع ظرف شویی،مایع دست شویی،پاک کننده ها و دیگر محصولات مراقبت شخصی به کار . می رود.. نمک ادتا به عنوان عامل جدا سازی یون های کلسیم و منیزیم ...
... کمک می کند.، همچنین می تواند به بهبود سلول های آسیب دیده پوست کمک کند.. این ماده در کرم ها و سایر محصولات مراقبت از پوست یافت می شود.. همچنین به دلیل خاصیت کراتولیتیک آن، به عنوان یک افزودنی مناسب ...
...،عامل مرطوب کننده،امولسیون کننده و سازنده کف عمل . می کند.. PEG 12 دایمتیکون در طیف گسترده ای از محصولات استفاده می شود.. در فرمولاسیون های نرم کننده و شامپو و نکته قابل توجه اینکه حتی پس از شست و ...
... فرمول را بهبود بخشد.. کاربرد توئین 20 در صنایع مختلف گسترده است،از غذا و نوشیدتی گرفته تا داروسازی،محصولات بهداشتی و مراقبت شخصی، کشاورزی خواراک دام و طیور. . عملکرد اصلی آن به عنوان امولسیفایر و ...
... کراتین هیدرولیز شده سرشار از ماده سیستئین است.. این ماده که جزع مرطوب کننده ها و نرم کننده هاست در محصولات آرایشی و بهداشتی از قبیل شامپو، . نرم کننده ها،کرم مو،ماسک مو،کرم و لوسیون دست و صورت با دز ...
... ظاهری بی رنگ دارد.. ادتا ۲ سدیم برای جدا کردن یون های فلزی و کاهش واکنش آنها به ویژه در بسیاری از محصولات صنعتی و لوازم آرایشی استفاده می شود.. استفاده از ادتا ۲ سدیم در ترکیبات آرایشی باعث . می ...
... ماده به صورت مایعی شفاف، بی رنگ و محلول در آب است.. نام یک ماده اولیه است که از آن برای ساخت انواع محصولات مراقبت از مو استفاده میکنند. . این ماده در گروه سورفکتانت ها و امولسیفایر ها جای دارد و یک ...
- دارای 6 یا 8 نازل جهت پر کردن مایعات. - سیستم پمپ دنده ای استیل . - قابل استفاده برای محصولات رقیق و نیمه غلیظ. - برای استفاده در خطوط تولید : شامپو- مواد شوینده و یا دهانشویه . - با ظرفیت تولید 40 ...
... ، خرید شامپو دیسکریت ، نمایندگی دیسکریت در تهران ، نظرات کرم دیسکریت ، نمایندگی کرم سفیدی مو ، محصولات دیسکریت در ایران ، محصول رفع سفیدی مو ، محصول دیسکریت اصلی ، کرم دیسکریت داروخانه ، جایگزین ...
... ، خرید شامپو دیسکریت ، نمایندگی دیسکریت در تهران ، نظرات کرم دیسکریت ، نمایندگی کرم سفیدی مو ، محصولات دیسکریت در ایران ، محصول رفع سفیدی مو ، محصول دیسکریت اصلی ، کرم دیسکریت داروخانه ، جایگزین ...
... مراقبت شخصی کودکان باعث کاهش میزان سوزش در هنگام شستوشو می باشد به همین دلیل در شامپو بچه و محصولات مریوط به بچه استفاده میشود .. توئین 20 در فرمولاسیون مواد آرایشی برای ترکیب بهتر فاز روغنی ...
... آمید یک سورفکتانت غیر یونی باعث قدرت تقویت کنندگی کف و ویسکوزیته در غلظت ها می باشند.. لورامید در محصولات فراوانی مانند شامپو ، مایع دستشویی ، مایع ظرف شویی ، صابون های مایع و ...... استفاده ....
... سفید رنگ که حلال در روغن میباشد .. نپاژنM و نپاژن P یک نوع نگهدارنده هستن که برای افزایش ماندگاری محصولات به فرمولاسیون اضافه میشوند . . متیل پارابن و پروپیل پارابن در محصولات آرایشی و بهداشتی از ...
...". شرکت کیمیا صنعت افزون(عضو پارک علم و فناوری دانشگاه تهران) تولید کننده انواع مواد اولیه مایعات و محصولات خودرویی با سابقه چندین ساله در امر تولید و عرضه مواد شیمیایی و پکیج های افزودنی فرموله شده ...
... دانشگاه تهران) به عنوان یک شرکت فعال در زمینه تولید انواع افزودنی ها و مواد شیمیایی لازم جهت تولید محصولات خودرویی آمادگی خود را جهت تامین کلیه مواد اولیه لازم برای تولیدکنندگان محترم در این صنعت را ...
محصولات شرکت کیمیا صنعت افزون شامل پکیج ادتیو ضدیخ , افزودنی ضدیخ , مونو اتیلن گلیکول , مواد اولیه تولید ضدیخ , آب رادیاتور , شیشه شور و موتور شوی. شرکت کیمیا صنعت افزون(عضو پارک علم و فناوری دانشگاه ...
... منازل نیز استفاده کرد .. از توشه نگهدار مدل کیمیا بیشتر در داخل توالت ها استفاده می گردد.. . دیگر محصولات این شرکت عبارتند از:. انواع تابلوهای وایت برد ، گرین برد و اعلانات. فروش انواع تابلوهای ...